PSD a câştigat alegerile în Sălaj

Rezultatele parţiale la alegerile parlamentare (în urma centralizării a 99 la sută din voturi) arată că PSD este lider detaşat în alegerile parlamentare din acest an în ţară, fiind câştigător inclusiv în judeţul Sălaj.

 Senat, procentele obţinute în Sălaj: PSD: 29,63%, PNL: 26,97%, UDMR: 25,31%, USR: 5,38%, ALDE: 5,02%, PMP: 3,61%  PRU: 3,41%.

 Camera Deputaţilor, procentele obţinute în Sălaj: PSD – 28.86%, PNL – 26,79%, UDMR – 25,21%,  PMP – 3,55% ,USR 5,35, ALDE – 5,11%,  PRU – 3,28% 

La nivel naţional:

La Camera Deputaţilor:  PSD – 46,17%, PNL – 20,31%, USR – 8,92%, UDMR – 6,35%, ALDE – 5,7%, PMP – 5,42%, PRU – 2,84%
La Senat (nedefinitive, după centralizarea a 99% din voturi): PSD – 45,72%, PNL – 20,41%, USR – 8,86 %, UDMR – 6,26%, ALDE – 6,05%, PMP – 5,63%, PRU – 2,95 %

PSD a câştigat detaşat alegerile parlamentare înregistrând un scor de 46% pe ţară, conform rezultatelor BEC din urma centralizării a 99% din voturi. Pe harta ţării, practic, PSD a ocupat primul loc în 36 de judeţe, UDMR a luat primul loc în patru judeţe, PNL în trei judeţe, iar USR în Diaspora la Senat. 

16 Thoughts to “PSD a câştigat alegerile în Sălaj”

  1. Anonim

    Voi, care ati votat PSD, daca aveti sange in instalatie, faceti urmatorul lucru: notati pe o hartie toate promisiunile din campanie ale PSD-ului. In urmatorii ani, observati cate dintre ele se vor implini. La final, mergeti si dati puternic cu capul intr-un zid, incercand sa-l spargeti.

  2. Eu

    Pai in primii 2 ani o sa o scalde ca au avut de reparat mostenirea de la fostul guvern. apoi o sa faca studii din alea scumpe pt drumuri si altele, o sa mareasca cu 5-10 lei la bugetari si asistati, dupa care maresc si taxele pt fraieri. apoi vine campania, nu mai au timp de gainarii, tre sa pregateasca programul de prostit pt urmatorii ani. doar nu credeti ca o sa faca ceva productiv pt noi, nu? mai ales pt ardeal, ei dispretuiesc ardealul, e doar sursa de venituri si resurse naturale.

  3. Anonim

    Lasă că vedeți voi!!!!N-ați votat PMP!

  4. Anonim

    Pnl ce a facut.? …a pierdut… dar cum a pierdut?…zdrobitor….URA

  5. Anonim

    Chiar nu poti sa votezi Pmp , doar daca esti tampit., nu ai cum

  6. Anonim

    Dar Pnl- ul ce a facut ??? …..da…..a furat

  7. Ioan C.

    PNL-ul nu a fost decît un banc cu Alinuța (Gorghiu).

  8. dragnea

    pt colegul de la 9.00….nu-ti fa probleme…ca ei nu are cum ….sa scrie si sa citeasca …pt ca ei nu stie carte …da aia au votat promisiunile…ei fac parte din cei 60% analfabeti functionali …adica unii nu stie deloc , altii stie a citi dar nu pricepe la ei ….eu am toata stima pt aceasta categorie pt ca au mers la vot si ne-au oferit cel putin 4 ani de odihna tuturor …ca de muncit , nici asta nu stie ei …..deci hai sa intindem laba toti catre bugetul Dragnea !…pacat e ca ,,aia care pricepe ” au stat acasa …..stie ei de ce ….e simplu sa critici si sa te lamentezi 4 ani cand ai pe cine ….si unii si ceilalti sa fiti sanatosi !….ca daca va inbolnaviti v-a promis Dragnea si Marc ca va da gratuity sicriul….locul de veci nu poate pt ca dat deja inainte de alegeri banii respectivi popilor !

  9. Tăunu

    De fapt, majoritatea românilor, 60 %, nu au validat acest regim al bogătanilor şi au boicotat alegerile.Ieri a fost cea mai slabă prezenţă la vot din istoria istoriilor României. PSD a câştigat cu masa de manevră aservită, 12-13 % din electorat, cei cu salarii triplate, cu pensii speciale şi, mai nou, cozile de topor cu grupe de muncă. Toate creeate cu din ban public şi cu nedreptăţi sociale. Odată tot se va termina cu acest regim corupt, pus în slujba bogătanilor şi menţinut în vârful baionetelor americane !

    1. Anonim

      Nu se va termina, cat timp ies la vot doar pensionarii, asistatii sociali si bugetarii. Romania a pierdut ultimul tren catre civilizatie. Veti vedea ca, in cel mult 15 ani, Romania va intra in faliment. De ce? Pentru ca nu o sa mai fie cine sa produca bani in tara asta batuta de soarta. Trei milioane de romani au emigrat, alte cateva milioane vor emigra in anii ce vin. Vor ramane in tara doar bugetarii, asistatii sociali si pensionarii. Sa vad eu atunci cu ce bani o sa-i mai mituiasca politicienii, cand nu o sa mai fie nimeni care sa munceasca.

  10. ion

    Sunt revoluate ponta afurat serviciu alianței

  11. Anonim

    Tot ma mir si ma tzutzur, cum puteti fi voi PeNeDeLeprele asa genii ale prostiei, cand nu aveti nici macar un neuron functional ??! Dar se adevereste in cazul vostru vorba inteligenta din popor „prostul nu e prost destul daca nu e si fudul”. Asa ca gata, mars la gunoi si trageti si apa dupa voi,suntem suprasaturati de atata prostie, care pacat ca nu doare, ca v-ati tavali in chinuri.

    1. Anonim

      Esti un retardat, incult, PeSeDerbedeu, incapabil sa vezi adevarul. Iti place sa te scalzi in minciuna, ca porcii in mlastina. Mars, dracului si fa-ti tratamentul. Ai nevoie de muuuuulte MEDICAMENTE.

  12. anonim

    Desteptilor, curge singe pe mormintul lui Brateanu cu atitea PDL-listi infiltrati in PNL.Vreti sa-si umfle iar buzunarele. Ma mir ca nu va e rusine.

  13. ada

    eu cred ca PSD a pierdut in Salaj alegerile. E mult sub media nationala, a avut cel mai prost rezultat din ultimii 25 de ani. Daca studentii salajeni votau acasa, nu prindeau primul loc. Plus ca senator Pop a prins trenul spre Parlament la redistribuire, cu emotii.

Leave a Comment